In onze webshop is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van uw browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wanneer u vanuit onze winkel naar uw bank gaat, dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kun je vinden op de informatiesite www.ideal.nl.

Betaaloptie 2: Contant of met pin

Wanneer u de bestelling komt afhalen bij een van onze afhaalpunten, dan is deze af te rekenen contant of per pin. Hetzelfde geldt voor bezorgen. Dan nemen wij de pin mee. Simpel!